2007-ben alakult, Pont Rendezvényügynökség Kft-t, mert azt tapasztaltuk, hogy az ügyfelek szeretnék a rendezvényeik megszervezését egy olyan cégre bízni, amelyik kellő tapasztalattal és magas fokú profizmussal készíti elő és bonyolítja le a rendezvényeket.

Minden eszközzel rendelkezünk, ami szükséges ahhoz, hogy jó rendezvényt szervezzünk! Legyen szó akár standépítésről, kiadványok tervezéséről, konferenciák szervezéséről, bátran vállaljuk a feladatokat. Csapatunkban rendezvényszervezők, grafikusok, és sokat tapasztalt standépítő kollégák várják az ügyfelek megkeresését.

Számos rendezvényen, kiállításon bizonyítottuk már, hogy képesek vagyunk megbirkózni a ránk bízott feladatokkal, hiszen ügyfeleink sikereit kicsit sajátunknak is érezzük, ezért minden apró részletet úgy dolgozunk ki, hogy az tökéletes legyen.

Az évek során folyamatosan bővülő csapatunk, már szembe találta magát sok-sok váratlan helyzettel, így bizton állíthatjuk, hogy nem érhet minket meglepetés! Mindig, minden helyzetben törekszünk a maximumra, amit jelmondatunk is alátámaszt „Nil satis, nisi optimum!”, vagyis csak a legjobb az, ami elég jó!

 

Bagdi Balázs
Bagdi Balázs
Ügyvezető igazgató
Szabó Zsuzsanna
Máté Fanni
Rendezvényszervező
Schneider Beatrix
Schneider Beatrix
Rendezvényszervező
Czifra-Bakonyi Beatrix
Czifra-Bakonyi Beatrix
Pénzügy/Munkaügy
Erdős Péter
Erdős Péter
Grafikus